hej

Var ett tag sedan känns det som. 
Men har inte riktigt tid eller lust till att skriva något. 
Är nu arbetslös. Trodde att det skulle vara skönt, men det är det inte. Bara när man får sova ut sen har man ju hela dagen framför sig och vad gör man då? 
Har iaf börjat skidra igen. Gud så skönt det är. Har bestämt nu att till sommaren ska jag komma iform. Jag är nu inne på min andra vecka med skidorna och hunden, Och tack vare karln har jag fått ett längre spår på 3 km. 
Sen när sommaren kommer så ska jag dra med mig hunden på jogging turer. 
Då lär vi bli i topp trim till jakten. 
-
Jag har så mycket jag vill göra nu. Jag ska börja ta tag nu i engelskan, har legat på lat sidan med läxorna. Men det ska det bli ändring på. 
Även med körkortet ska jag nu ta tag i. 
Och nästa vecka blir det att få följa jokke upp till sjöfallet under ripjakten. Ska även ta med skidorna då också. 
Ska bli så härligt att få fara upp till fjällen. Att få komma bort ska bli skönt det med. 
Älskar fjällen och naturen där uppe, är en riktig natur människa känner jag. Kanske är det därför jag trivs så bra att vara ute i renis och inte i stan hela tiden. 
Nä men när jag far dit upp blir det mycket foton hem. för ska ta med systemkameran och fota fota fota som aldrig förr. 
Är även sugen på att fjällvandra till sommaren. Det verkade Tittie med så det var ju perfekt. Typ uppe kring sjöfallet. Hade varit hur kul som helst. 
Nånå nu har jag uppdaterat er. 
Sp ska kika lite tv så att man vaknar till och sedan blir det att fara den långa sträckan med hunden och sen den korta själv tror jag. Eller så tror jag att jag ska städa lite.
Hade.